7 февр. 2009 г., 10:16

Невъзможна любов 

  Поэзия » Любовная
901 0 3
Недостижимо е твоето сърце
за моите малки ръце.
Недостижим си ти самия,
въпреки смелостта ми пред теб да се разкрия.

Неусетно,без да разбера,
мислите и съзнанието ти завладя.
И единствено когато си до мен,
нощите превръщат се в светъл ден.

Но ти отдръпна се от мен просто ей така,
сякаш всичко между нас беше една игра.
Защото в мислите ти вместо моя образ,
се подвизава образа на друга жена.

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??