Хората много обичат да дават съвети.
Да помагат доколкото могат. Да клатят глави.
Но това, което най-много обичат е със усмивка да режат криле.
Хората много обичат да разказват истории.
Най-вече своята собствена.
Да се чувстват нещастни, външно щастливи.
Да живеят нахалост, и да крият кофтито чувство че са прецакани.
Хората, мъдрите, знаят как да свикват със всичко, и да забравят и добро, и нещастие.
Те поначало не обичат промените. Защото ги правят ненужно изнервени.
Също така много обичат да четат приказки.
А когато пораснат децата от време на време да им попарват мечтите.
И страшно харесват промоциите по магазините.
Замечтано седят пред щанда с месото, а после в съседство се боричкат за една бучка сирене.
© Svetoslav Vasilev Все права защищены