10 дек. 2009 г., 23:32

Ние с теб 

  Поэзия » Белые стихи
491 0 1

И връхлитам в живота ти като същност,

която отдавна прокуждаш

от масата на вечеря.

Непокорен спомен съм,

възкръснал от сънищата ти

и се вкопчвам във теб като

настъпваща зима.

Напролет ще бъде различно.

С дъх на неизбежност ще се случваме,

защото с тебе сме материя,

дошла от минали животи,

за да можем днес да се погубим.

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • защото с тебе сме материя,
    дошла от минали животи,
    за да можем днес да се погубим... 6 от мен
Предложения
: ??:??