2 апр. 2008 г., 12:15

Ний нямаме си... 

  Поэзия » Любовная
616 0 14

Ний нямаме си гари и перони

със влакове, които си отиват,

не махаме отчаяно за сбогом,

не тичаме след влака мълчаливи.

 

Не чакаме на автобуси прашни,

загледани напред в небитието

и през сълзи не шепнем с теб изплашено,

че ще видим, някога, дали пък?

 

Не се изпращаме на шумни аерогари,

лица допрели до прозорци чакащи,

не махаме за сбогом отмалели,

не си отиваме превити, плачещи.

 

Изпращаме се със очи, в които

блестят сълзи , сълзи на радост,

с лица сиящи, открити

и със сърца щастливи, млади.

 

Изпращаме се винаги с усмивка,

защото знаем - ще се видим скоро,

додето все тъй силно ме обичаш,

ще те обичам и ще чакам с обич.

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??