28 янв. 2010 г., 09:13

Ники, честит рожден ден 

  Поэзия » Другая
920 0 1

На монитора винаги

е твоята снимка,

защото си моя

внучка любимка.

Погледна ли слънцето

в небето че грее,

виждам пак теб

- лицето се смее.

Ако пък вятър

немирен повее,

твоите песни

с косите ти пее.

Небето обсипе ли

нощта със звездички,

виждам блестящи

твойте очички.

А луната когато 

ме цяла обгръща,

стъпките ти връща

във моята къща.

Пролет и лято,

есен и зима

в сърцето те нося,

Ники любима.

Щастливото детство

днес ти желая. Тъгувам.

Прегръщам те с обич.

С сърце те целувам.

           (баба Хари)

ВНУЧКАТА МИ Е МНОГО ДАЛЕЧ. МНОГО МИ ЛИПСВА. МНОГО...

© Харита Колева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много топло, пълно с обич стихче! Да ти е жива и здрава и по-често да се виждате...
Предложения
: ??:??