На монитора винаги
е твоята снимка,
защото си моя
внучка любимка.
Погледна ли слънцето
в небето че грее,
виждам пак теб
- лицето се смее.
Ако пък вятър
немирен повее,
твоите песни
с косите ти пее.
Небето обсипе ли
нощта със звездички,
виждам блестящи
твойте очички.
А луната когато
ме цяла обгръща,
стъпките ти връща
във моята къща.
Пролет и лято,
есен и зима
в сърцето те нося,
Ники любима.
Щастливото детство
днес ти желая. Тъгувам.
Прегръщам те с обич.
С сърце те целувам.
(баба Хари)
ВНУЧКАТА МИ Е МНОГО ДАЛЕЧ. МНОГО МИ ЛИПСВА. МНОГО...
© Харита Колева All rights reserved.