Накрая времето ще се строши на късове
парчетата ще се стопяват пред очите ми
останките от миналото ще проблясват
с рубинения цвят на вечността
и аз ще тръгна да вървя през руините му
мъглата ще покрие стъпките
и вятърът ще заличи пътеките
за да не мога да се върна никога
© Ник Все права защищены