19 янв. 2007 г., 16:36

Нима не знаеш... 

  Поэзия
881 0 13

 

Нима не знаеш ...

Че аз съм ти съдба и чудна орис ...

Предрекла ме е феята-орисница, за тебе,

преди да подозираш, че ме има ...

 

И аз не знаех  ...

Течението беше ме преборило,

забравила, че може всеки ден да е вълшебен ,

послушно примирена, незначима...

 

Нима не знаеш...

Че в този свят на фалш и на декори

без мене би било във тебе пусто и безцветно,

би бродил ден след ден, изгубил смисъл...

 

И аз не знаех...

че ти си ми бил нужен да се боря,

да бъда откровена, неподправена, директна...

В стих да ти подарявам всяка мисъл...

 

Нима не знаеш...

И аз не знаех ...

Орисница на тебе ме ориса ...

 

 

19.01.2007

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??