Не очаквам да разбираш
Че умирам
И съм лош
За да те пазя
От любов
Бях с теб до теб и близо
На отиване
Сега се връщам
Ти Оставаш
За да преминеш млада и любовна
По пътя
Влъхви носят дарове
За теб
Прелитат ангели
© Дух на лютеницата Все права защищены