Jun 5, 2018, 2:27 AM

Нищо страшно 

  Poetry » Free verse
368 0 1

Не очаквам да разбираш

  Че умирам 

  И съм лош

За да те пазя

                         От любов

Бях с теб  до теб и близо

                         На отиване

Сега се връщам

                                               Ти Оставаш

За да преминеш млада и любовна

                                                По пътя

Влъхви носят дарове

                                                За теб

Прелитат ангели

 

© Дух на лютеницата All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??