5.06.2018 г., 2:27 ч.

Нищо страшно 

  Поезия » Свободен стих
363 0 1

Не очаквам да разбираш

  Че умирам 

  И съм лош

За да те пазя

                         От любов

Бях с теб  до теб и близо

                         На отиване

Сега се връщам

                                               Ти Оставаш

За да преминеш млада и любовна

                                                По пътя

Влъхви носят дарове

                                                За теб

Прелитат ангели

 

© Дух на лютеницата Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??