22 мар. 2013 г., 20:48

Нищото е тъй приятно 

  Поэзия » Любовная
595 0 0

 

 Големи капки падат по голото ми тяло

 и чакат във забрава едно спокойствие

                                                      така желано.

 А капките си падат и нежно ми нашепват

 за любов, за забрава, за тишина и за наслада

 и завихрям се във вихър, 

              но спокойно някак всичко става

 и облива ме любов като капка в океана.

 А таз любов е тъй различна,

                                                 необуздана

 и в същото време тъй спокойна,

                                                 неприпряна.

 Няма ревност, ни тъга,

 няма я тази самота.

 

 Има само нищо, 

            а нищото е тъй приятно

© Веселина Маджарова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??