17 нояб. 2016 г., 22:00

Но можеш ли отгатна? 

  Поэзия » Любовная
389 3 10

Тълпата ми засяда из очите
за дълго и не мога да избягам.
Сърцето пада някъде в петите
и ехото на сянката го стяга.

Но птицата, поробила умората,
по връхчето на устните ми каца.
И премълчани думите пред хората
отиват да си търсят свободата.

И уж си тук, но можеш ли отгатна
най-първото, което ще прошепна,
когато ме целунеш най-внезапно
и слънцето в очичките ми светнеш?

Сами на остров в някакво безумство,
прескочили и зима, и тълпа,
навярно ще забравим да си тръгнем,
когато ни забравя възрастта.

 

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??