13 дек. 2017 г., 12:41

Ноември 

  Поэзия » Другая
319 3 5

Ноември… Далече остана
топлината на лятото,
а рано е още за бялата зима.
Грачи пресипнала врана,
някъде… А Вятърът
тъжно свири  в комина.

 

Ноември… Цвете последно
в прегръдката скрежна.
Слънцето после просветна,
листенцата нежни попари.
И сякаш напълно обезкуражена
започна да пише мемоари,
Ноември.

© Ирен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??