22 мар. 2013 г., 21:35

Нокти 

  Поэзия
572 0 1

Не ме докосвай като че съм стъклена.

Леглото може после и да плащаме.

Задръжките си вече аз съм смъкнала.

Ненужно е с любов да се захващаме.

 

Не спирай тока. Недей да ме обичаш.

И да заспиш до мене не държа.

Със нежни имена не ме наричай.

Аз тук ще бъда - но до сутринта.

 

Не ти оставям телефонен номер.

Кой откъдето бил си е преди.

Единствено оставям ти за спомен

от ноктите ми алени следи.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??