8 сент. 2011 г., 19:17

Норд 

  Поэзия » Другая
488 0 1

експериментална

 

онова

специалното

(търся го

атавизъм

вместо

искра)

 

място в сърцето ми

(искам да почувствам)

 

ден след ден нощ след нощ

(е -  и Август е Септември

не е лесно да се предам)

 

се изпълва с ново съдържание

 

искам или не вече съм пленница

(закотвена до твоето рамо

в плитчините на мисълта)

отдавна изгубена в метаморфозното отричане на времето

(рана без болка

анестезия

 

на душевното равновесие

анамнеза на вдишването)

 

В

Р

Е

М

Е

 

Т

о

 

в което ни е съдено да усетим чудеса и заклинания

времето което по нестинарски краде от ентусиазма и влечението от страстта и

 

пламъка

всичко ще изгори а пепелта отново Феникса ще възроди

 

3 плюс 1

/ПСС/ плюс /С/


Вдъхновено от Etchi


П  /N - 420 00’00,1”/

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??