31 янв. 2007 г., 13:57

Нощен сняг 

  Поэзия
696 0 8
Навън бе навалял разкошен сняг
и в неговата девствена милувка
градът притихнал спеше. Своя бяг
бе сякаш спряло времето. С целувка
от звезден скреж бездънното небе
бе приласкало посребрени клони.
И въздухът кристално ясен бе,
готов вълшебни звуци да отрони

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??