Jan 31, 2007, 1:57 PM

Нощен сняг 

  Poetry
688 0 8
Навън бе навалял разкошен сняг
и в неговата девствена милувка
градът притихнал спеше. Своя бяг
бе сякаш спряло времето. С целувка
от звезден скреж бездънното небе
бе приласкало посребрени клони.
И въздухът кристално ясен бе,
готов вълшебни звуци да отрони

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??