Нощни птици
Доволна от къщи си тръгваш,
след кратка вечеря, подарък и секс..
и когато поискаш, пак се завръщаш,
до тогава отпивам само на екс...
Дойдеш ли пак, пия бавно,
наслаждавам се, сякаш си глътка,
ароматна и вкусна, отдавна
зажаднял да отпия от мъка...
В моя дом без покана си гостенка,
имаш си място, легнала в спалнята,
а после се любим след няколко гроздови,
на пода, под душа, дори на пералнята...
Ти ли си лесна, или аз безусловен?...
Сякаш животът ми с теб е игра...
Правим любов, във свят безлюбовен,
без уговорки и без правила...
Аз нямам против. Така ми е писано...
Вечер храна сме за злите езици,
двамата с теб сме сякаш орисани,
звездите броят само нощните птици...
24.07.2013
Д. Антонов (diester)
© Данаил Антонов Все права защищены
наслаждавам се, сякаш си глътка,
ароматна и вкусна, отдавна
зажаднял да отпия от мъка..."
Красиво! И тъжно! Хареса ми стихът ти,Дани!