24.07.2013 г., 11:07 ч.

Нощни птици 

  Поезия » Любовна
518 0 2

Нощни птици

Доволна от къщи си тръгваш,
след кратка вечеря, подарък и секс..
и когато поискаш, пак се завръщаш,
до тогава отпивам само на екс...

Дойдеш ли пак, пия бавно,
наслаждавам се, сякаш си глътка,
ароматна и вкусна, отдавна
зажаднял да отпия от мъка...

В моя дом без покана си гостенка,
имаш си място, легнала в спалнята,
а после се любим след няколко гроздови,
на пода, под душа, дори на пералнята...

Ти ли си лесна, или аз безусловен?...
Сякаш животът ми с теб е игра...
Правим любов, във свят безлюбовен,
без уговорки и без правила...

Аз нямам против. Така ми е писано...
Вечер храна сме за злите езици,
двамата с теб сме сякаш орисани,
звездите броят само нощните птици...

24.07.2013
Д. Антонов (diester)

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Дойдеш ли пак, пия бавно,
    наслаждавам се, сякаш си глътка,
    ароматна и вкусна, отдавна
    зажаднял да отпия от мъка..."
    Красиво! И тъжно! Хареса ми стихът ти,Дани!
  • Много силно,дълбоко емоционално!
    Ако ти харесва да си безусловен-бъди- и не се трови с въпроси!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??