17 мая 2012 г., 11:12

Нощта е светлина 

  Поэзия » Другая
1054 0 14

 

 

                                                           Нощта е светлина

 

 

Нощта е светлина

когато със ръце от пламъци

     ме стигаш

когато ангел изпраща ни перо

като прогонен

     от ветровете лист

и криволичи погледът след него

скъпоценно е защото

а аз в пръстта стоя забит

и дълбая с корени

      в душите ви

за да няма празни клони

 

 

 

© Анжамбман Анапестов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??