17.05.2012 г., 11:12 ч.

Нощта е светлина 

  Поезия » Друга
1048 0 14

 

 

                                                           Нощта е светлина

 

 

Нощта е светлина

когато със ръце от пламъци

     ме стигаш

когато ангел изпраща ни перо

като прогонен

     от ветровете лист

и криволичи погледът след него

скъпоценно е защото

а аз в пръстта стоя забит

и дълбая с корени

      в душите ви

за да няма празни клони

 

 

 

© Анжамбман Анапестов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??