18 окт. 2018 г., 08:32  

Нощта, в която плаках 

  Поэзия » Любовная
770 0 4

(На Ангел)

 

Сърцето стене с бурята навън,
не ще те видя пак на моята врата.
Дали ще дойде пролетният звън
или завинаги ще ме оставиш в пустота? 

 

Сърцето стене, а буря е в душата,
светът загуби своята окраска.
Студена зима век ще ме обхване,
ако за сетен път не срещна твойта ласка.
 

© Калина Хаджиниколова Все права защищены

Нещо малко и аматьорско, но от сърце. Моля за градивна критика.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??