18.10.2018 г., 8:32 ч.  

Нощта, в която плаках 

  Поезия » Любовна
759 0 4

(На Ангел)

 

Сърцето стене с бурята навън,
не ще те видя пак на моята врата.
Дали ще дойде пролетният звън
или завинаги ще ме оставиш в пустота? 

 

Сърцето стене, а буря е в душата,
светът загуби своята окраска.
Студена зима век ще ме обхване,
ако за сетен път не срещна твойта ласка.
 

© Калина Хаджиниколова Всички права запазени

Нещо малко и аматьорско, но от сърце. Моля за градивна критика.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??