4 янв. 2008 г., 14:56

Носи се мълва 

  Поэзия » Любовная
1272 0 5
Носи се мълва

------------------------

 
Там, където слънцето изгрява,

там, където обитава светлата луна,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Там, където сънища се крият,

там, където сътворена е мечта,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Там, където цветовете се създават,

там, където има само красота,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Ти открадна ми сърцето,

ти докосна моята мечта

и макар че си далече,

любовта си цяла пращам ти в нощта.

© Венцислав Димов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??