Jan 4, 2008, 2:56 PM

Носи се мълва 

  Poetry » Love
1246 0 5
Носи се мълва

------------------------

 
Там, където слънцето изгрява,

там, където обитава светлата луна,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Там, където сънища се крият,

там, където сътворена е мечта,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Там, където цветовете се създават,

там, където има само красота,

носи се мълвата,

че няма друга като тебе на света.

 
Ти открадна ми сърцето,

ти докосна моята мечта

и макар че си далече,

любовта си цяла пращам ти в нощта.

© Венцислав Димов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??