Как тиха е нощта
с балкон самотен,
потънал в мрака,
огрян от тъжната луна
с жена, която чака...
И как е тъмно
нощното небе
попило страст и ревност....
Къде ли бие твоето сърце
раздирано от безнадеждност?!
И няма лъч в нощта
отнела емоции, измяна
захвърлила сърцата ни
в различни светове
и нищо не оставила... в замяна...
март 2018 г
© Nina Toshich Все права защищены