23 июл. 2019 г., 10:46

Новата квартира 

  Поэзия » Любовная
672 1 2

Новата квартира беше малка,

изпълнена с любов...

Не толкова епична,

овладяна, 

не изкуствена, лирична

Новата квартира беше стон.

Неистов и нечакан,

като неканен гост,

обелваше си думите една след друга

и повече не можеше да иска...

Тя новата квартира беше истински фантом.

И там прекрасните и ласки аз опитвах

и уморените очи подсказваха за истинска любов.

Във стаята добре опитомена,

откривах аз последния си дъх

и там живота връща свойта сила,

със изумрудените си очи, 

дъждът е летен смисъл,

когато  в мен вирееш ти 

 

 

© Си Ляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??