Тихомълком дойде и пак така тихомълком си отиваш ти.
Едни се влюбиха, втори забогатяха, трети обедняха,
а някои си останаха вечно насаме със своите сълзи.
За едни беше проклета, за други беше сполучлива и добра.
Дори за теб се предсказа, че с теб идва краят.
Но ето - светът продължава, тук сме и пак живеем,
дано поне този път намерим правилния път, който води към рая,
и дано този път с добротата си ние оцелеем.
Ех, живот, живот, още една година от теб си замина,
но ти, приятелю, никога, никога не съжалявай.
Живей, животът е прекрасен!
Милан Милев
02.01.2013
© Милан Милев Все права защищены