30 окт. 2010 г., 18:02

Някого изпуснах 

  Поэзия » Другая
773 0 2

Събуждането ми избухва -
като бомба в магазин
и като всички бомби по света –
боли.

Сънувах ли съня си?
Помня ли?

Начупен от любовници бездомни,
беззвучен пред прозореца ми -
спира спомен.

Улавям го, опарена го пускам…

И мисълта, че някого изпуснах вчера,
че имах си, а нямам вече
приятел верен -

ме отблъсква!

© Ема Венева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??