30.10.2010 г., 18:02 ч.

Някого изпуснах 

  Поезия » Друга
770 0 2

Събуждането ми избухва -
като бомба в магазин
и като всички бомби по света –
боли.

Сънувах ли съня си?
Помня ли?

Начупен от любовници бездомни,
беззвучен пред прозореца ми -
спира спомен.

Улавям го, опарена го пускам…

И мисълта, че някого изпуснах вчера,
че имах си, а нямам вече
приятел верен -

ме отблъсква!

© Ема Венева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??