2 окт. 2014 г., 21:47

Някой ден 

  Поэзия
625 0 2

НЯКОЙ ДЕН

 

Някой ден ще стана майка,

някой ден ще заблестя,

някой ден мечтата своя

смело ще осъществя.

 

Има ли желание,

ще успееш, даже сам,

ала само със закани

ще останеш точно там,

 

откъдето си започнал -

само с дрехи на гърба

и съвети за живота

от по-старата рода.

 

И ето, "някой ден" е вече,

а ти нищо от това

си постигнал и далече

си от своята мечта...

 

Затова стани, стегни се,

отвори добре очи -

вчера няма да се върна,

само утре предстои.

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??