28 мар. 2008 г., 21:13

Някой ме обича... 

  Поэзия » Любовная
1563 0 58

 

 

                  Докосна ме... 
                 
пламъче 
                  от топлите мисли 
                  на тихия залез... 
                  кротък 
                  и светъл 
                  в слънчева риза 
                  щедро 
                  облечен... 
                  с пръсти от облак, 
                  в стих 
                  нарисуван 
                  от влюбен поет, 
                  изписва 
                  със нежност 
                  на платно от небе 
                  колко много 
                  е влюбен... 
                  целува с лъчи 
                  в очите ми 
                  люляка, 
                  по длан от мечти 
                  в съня ми 
                  влиза 
                  залезно тихо 
                  да прошепне...
                  че мен обича...

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??