Докосна ме...
пламъче
от топлите мисли
на тихия залез...
кротък
и светъл
в слънчева риза
щедро
облечен...
с пръсти от облак,
в стих
нарисуван
от влюбен поет,
изписва
със нежност
на платно от небе
колко много
е влюбен...
целува с лъчи
в очите ми
люляка,
по длан от мечти
в съня ми
влиза
залезно тихо
да прошепне...
че мен обича...
© Магдалена Костадинова Всички права запазени