Като дете ще подскачам в дъжда.
Там, при червената къща с дървените капаци,
Ще те чакам и не ще забравям какво ми обеща.
Обеща ми, че няма да ми е студено зимата.
Ръце по мен нежно ще се спускат, ще топлят душата ми.
Не плача, а се усмихвам. Ти си моята промяна. Ти си моето бъдеще.
Ела, Есен! Аз те чакам.
Там, при червената къща с дървената стряха и многото цветя.
Помниш я, нали?
Не ме подминавай, не ме забравяй...
© Дениз Все права защищены