Те тръпнат да вкусят от плътта,
като лешояди, но трупът все още жив.
Омаяни от представата си за това,
че този акт за тях не би бил горчив.
Мърша - не е това, в което ще се превърне
тяло, изградено от душа.
Гладът на лешояда не ще се преобърне,
щом докосне той прахта.
© Пенка Ламбева Все права защищены