May 8, 2016, 11:50 AM

Няма го в природата! 

  Poetry » Phylosophy
435 0 1

Те тръпнат да вкусят от плътта,
като лешояди, но трупът все още жив.
Омаяни от представата си за това,
че този акт за тях не би бил горчив.

 

Мърша - не е това, в което ще се превърне
тяло, изградено от душа.
Гладът на лешояда не ще се преобърне,
щом докосне той прахта.

 

© Пенка Ламбева All rights reserved.

Прави са, така е!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??