9 нояб. 2010 г., 20:46

Няма нищо друго 

  Поэзия » Любовная
539 0 1

Не, няма такива думи,
които да описват едно сърце,
което същността си губи.
Няма. Само да можеше да си до мен...
Не, няма толкова сълзи,
които да могат да удавят
мислите, че без теб гори
всичко. И въздуха в дробовете задушава.
Не, нямам такова сравнение,
бих преживяла сто други неща,
които мислих преди за мъчение,
ако можех така да задържа
всичко, което винаги съм искала.
Всичко, което си ти.
Не съм си тръгвала от никой, който обичам и той ме обича.
Нима е възможно след това да се продължи?

09.11.2010г.
гр. Сан Фернандо



И искам ли въобще да продължа?

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??