7 окт. 2006 г., 22:03

Няма си 

  Поэзия
621 0 1


Звездите падат от очите ти,
усещам,че дошъл е краят на съня,
и света сякаш се изплъзва от мечтите ни,
в росата се изгуби твоята ръка.
Почувствах дъното на мъртвия ни океан,
толкова близо бях до твоето сърце,
но виждах как губя и един приятел,
губех те и плаках като едно дете.
Залезът не ни събира двама,
наоколо са само листопади от писма,
до мен си още,но си вече  няма,
за думите "Обичам те!Ела!"...


© Христо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??