7 нояб. 2017 г., 08:26

Няма такава земя 

  Поэзия
384 2 12

- Здравей, Скитнико? Къде ходи?

   Обиколи света, но пътят ти към мене пак те води!

-  Здравей, Вещице! Каква магия забърка?

    Не е важно! Той дойде и душата ми хвърка!

Няма по света такива Луна, Слънце и Звезди!

Щастието е само на тази земя, където живеем аз и ти!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??