Nov 7, 2017, 8:26 AM

Няма такава земя 

  Poetry
386 2 12

- Здравей, Скитнико? Къде ходи?

   Обиколи света, но пътят ти към мене пак те води!

-  Здравей, Вещице! Каква магия забърка?

    Не е важно! Той дойде и душата ми хвърка!

Няма по света такива Луна, Слънце и Звезди!

Щастието е само на тази земя, където живеем аз и ти!

© Маргарита Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??