12 авг. 2018 г., 10:13

Няма заглавие 

  Поэзия » Любовная
361 1 1

В тази празна къща

в чуждата страна

опитвам се отново

образа ти да залича

 

Но спомени нахлуват

без покана или смут

и сърцето ми със нокти

дерат и дерат

 

Дори цигарата

надсмива се над моята тъга

рисувайки лицето ти

във въздуха с дима

 

Протягам ръка да те погаля,

но се спирам на мига,

вече изкривена

изчезваш в пустошта

 

По бузата си усетих

да се стича сълза,

най-накрая извоювала

своята свобода

 

А след нея, като по сигнал

се втурва цяла чета

Като войска

след своя генерал

 

Атакуваха без капка 

милост или жал

докато не останах полужива

в локвата кал

 

© Константина Хаджиниколова Все права защищены

Здравейте, представям ви едно произведение за изгубената любов. Дано да ви хареса! 

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??