Aug 12, 2018, 10:13 AM

Няма заглавие 

  Poetry » Love
367 1 1

В тази празна къща

в чуждата страна

опитвам се отново

образа ти да залича

 

Но спомени нахлуват

без покана или смут

и сърцето ми със нокти

дерат и дерат

 

Дори цигарата

надсмива се над моята тъга

рисувайки лицето ти

във въздуха с дима

 

Протягам ръка да те погаля,

но се спирам на мига,

вече изкривена

изчезваш в пустошта

 

По бузата си усетих

да се стича сълза,

най-накрая извоювала

своята свобода

 

А след нея, като по сигнал

се втурва цяла чета

Като войска

след своя генерал

 

Атакуваха без капка 

милост или жал

докато не останах полужива

в локвата кал

 

© Константина Хаджиниколова All rights reserved.

Здравейте, представям ви едно произведение за изгубената любов. Дано да ви хареса! 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??