Поглеждам в твоите,
А ти – в моите.
Изгарящо желание се ражда в мен,
Поглъщайки ме твоят поглед устремен.
Усещам как копнееш ти
Допира да почувстват твоите устни.
Тъй вплетени да останат с дива страст
До утрото чакащо само нас
И в този миг, нека изпаднем пак в екстаз
С тела преплетени в приказен нюанс.
© Асанова Все права защищены