Sep 18, 2013, 11:28 PM

Нюанс 

  Poetry » Love
594 0 0

Поглеждам в твоите,

А ти – в моите.

Изгарящо желание се ражда в мен,

Поглъщайки ме твоят поглед устремен.

Усещам как копнееш ти

Допира да почувстват твоите устни.

Тъй вплетени да останат с дива страст

До утрото чакащо само нас

И в този миг, нека  изпаднем пак в екстаз

С тела преплетени в приказен нюанс.

© Асанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??