О, М О Я Л Ю Б О В
О, моя любов – мое причастие свято!
О, моя любов – пречистваща сила могъща!
Ти живееш във мен. Аз живея чрез Тебе
и упована на Теб – любовта в мен се връща.
Ти разпънат на кръст, дума скверна не каза.
Аз на клада горях – във греха си робиня.
Твоето име призвах, за да ме има.
© Стойна Димова Все права защищены