9 дек. 2008 г., 15:01

Обещание2 

  Поэзия
576 0 2

Ще ти говоря нежно...

със мълчание,

ще те обгръщам

с тайнствено очарование.

Със всеки дивен аромат

ще вдишваш моето ухание,

ще те обзема...

парещо желание.

 

Ще ти покажа...

как със поглед само

нежно да ме галиш,

с целувки палещи

да ме обличаш,

с моето име

щастието да наричаш...

 

Ще те науча

как да ме обичаш...

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??