18 февр. 2009 г., 09:16

Обещаващо 

  Поэзия
438 0 4

Денят завива нежно тъмнината,

притиснал в скута си света.

Изплува слънце в небесата

и на вълни се стели топлина.

 

Все повече отварят се очите,

орисани със стогодишен сън.

Попиват жадно пъстротата,

обещаваща им само красота.

© Пепи Оджакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??