Feb 18, 2009, 9:16 AM

Обещаващо 

  Poetry
437 0 4

Денят завива нежно тъмнината,

притиснал в скута си света.

Изплува слънце в небесата

и на вълни се стели топлина.

 

Все повече отварят се очите,

орисани със стогодишен сън.

Попиват жадно пъстротата,

обещаваща им само красота.

© Пепи Оджакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??