29 нояб. 2011 г., 11:27

Обезщетения 

  Поэзия
580 0 0

Ако си ми стоварила вреди
и в главата ми е мъртва зона,
ти обезщетения ми дължиш,
защото аз без глава не мога.
Всичките ми мисли, които открадна,
да върнеш до една си задължена,
ако продължавам да страдам,
ще искам за себе си отмъщение.

Ако си ми душата покварила
и сега отвътре съм като кош,
и цялата болка въз мене стоварила,
връщайки чувството да съм лош.
Добавям и сърцето в присъдата,
дължиш ми обезщетения за вреди -
защото заради тебе изпъдих го,
нека видим какво съдът ще реши.

© Христо Андонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??